Allmänna Villkor och Köpvillkor

SIAZCO ENTERPRISES – VILLKOR & KÖPVILLKOR

Villkor – REA or RABATT

Siazco Enterprises (organization # 840519-8238, VAT # SE840519823801) c/o Ahsan Ashfaq, Oxelgården 40 LGH 1202, 424 39 Angered. Tel/Cell: +46 763 19 8761 , +46 728 60 7374   Email: [email protected]   Hemsida: https://siazco.se

Rean gäller fram till nämnda datum. Under REA kommer vi att erbjuda, RABATT, och rabatten tillämpas endast på utvalda produkter och kommer automatiskt att tillämpas vid kassan. Det visar ett ordinarie pris och det nya priset.

REA eller RABATT kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande som finns tillgängligt online. Det kan inte heller användas med ett presentkort.

Siazco Enterprises förbehåller sig rätten att neka en kampanjkod som vi anser ogiltig eller falsk. Erbjudanden och rabatter från rean kan inte bytas mot kontanter. Returnerade produkter kommer att återbetalas med det rabatterade priset som betalades. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. Rabatten kan inte användas vid köp av presentkort.

Siazco Enterprises förbehåller sig rätten att (i) avbryta detta erbjudande när som helst; (ii) avbryta eller avvisa en individs beställning eller rea-pris; (iii) ändra dessa villkor; och (iv) begränsa antalet kampanjkoder

Observera att produkter med “REA eller RABATT” kommer att finnas tillgängliga före kampanjen början och efter att kampanjen har avslutats till ordinarie pris.

Villkoren nedan gäller för KÖP av produkter online på https://siazco.se

VIKTIGT: VÄNLIGEN LÄS IGENOM
Nedan är de villkor som gäller när du köper produkter från oss via vår hemsida. Vi skulle uppskatta om du läste igenom dessa noggrant eftersom de innehåller viktig information om hur vi säljer varor. Om du beställer från oss betyder det att du har accepterat följande villkor.

Skriv gärna ut en kopia av dessa villkor som du kan använda för eget bruk.

I dessa villkor:
När orden “hemsida” eller ”webbplats” nämns, refererar vi till vår hemsida/webbplats på https://siazco.se

Med “produkter” menar vi de produkter som vi levererar till dig.

“Beställning” betyder en beställning som du lägger hos oss.

“Jag / Vi / oss / vår” betyder Siazco Enterprises (organization # 840519-8238, VAT # SE840519823801) c/o Ahsan Ashfaq, Oxelgården 40 LGH 1202, 424 39 Angered. Tel/Cell: +46 763 19 8761 , +46 728 60 7374   Email: [email protected]   Hemsida: https://siazco.se

“Du/din/dig/ditt” refererar till dig, personen som använder vår hemsida och/eller köper produkter från oss.

1  HUR DESSA VILLKOR GÄLLER

1.1 I avsnitt A förklarar vi hur vår hemsida ska användas. Avsnitt B handlar om inköp av produkter från webbplatsen. Det händer att vi uppdaterar villkoren och vi vill därför uppmana dig till att kontrollera dem regelbundet

1.2 När du använder vår webbplats kan vi samla information om dig och om hur du använder webbplatsen. Du kan hitta mer information om detta i vår integritetspolicy som finns med i dessa villkor. Integritetspolicyn och dessa villkor gör upp vår relation med dig och bildar avtalet mellan oss.

Sektion A: Villkor för användning av Webbplatsen

2  OM HEMSIDAN

2.1 Webbplatsen drivs av Siazco Enterprises, ett enskild firma registrerat i Göteborg med organizationnummer 840519-8238. Våra firma bolagsäte finns i Siazco Enterprises c/o Ahsan Ashfaq, Oxelgården 40 LGH 1202, 424 39 Angered. Tel/mobil: +46 763 19 8761 , +46 728 60 7374   Email: [email protected]  Hemsida: https://siazco.se  och vårt momsregistreringsnummer är SE840519823801.

2.2 Denna webbplats riktar sig till B2C (affärer mot konsumenter) och B2B (företag till företag) och följer svensk lag. Informationen på denna webbplats är också på svenska och på engelska, och alla vidare kommunikation måste ska på en av dom denna nämnda två språken. Om du granskar vår webbplats från en marknad där vi normalt inte säljer våra varor kan vi inte hållas ansvariga om reklam eller lagar inte överensstämmer med webbplatsen och dess innehåll. Vi kan också begränsa åtkomsten till vissa delar av webbplatsen så att den endast kan användas av användare som har registrerat sig hos oss.

3  VÅRA RÄTTIGHETER PÅ HEMSIDAN

Upphovsrätten och andra sameäganderättigheter på denna webbplats ägs av oss eller våra licensgivare. Detta inkluderar också innehållet på webbplatsen, som inkluderar design, text, logotyper, varumärken, grafik, programvara och annat material. Du eller någon annan får inte publicera, kopiera, distribuera eller ändra något av innehållet på denna webbplats.

Vem som helst kan granska denna webbplats och skriva ut sidor från den för att se produkter och göra en beställning hos oss. Observera att all annan användning är förbjuden utan vårt skriftliga medgivande. Det är inte tillåtet att göra en kopia av material från webbplatsen för användning av ett annat företag.

Det är inte tillåtet att kopiera, reproducera eller använda varumärken eller logotyper som finns på webbplatsen. Du får inte använda länkar från vår webbplats på andra webbplatser om vi inte har godkänt detta först. Vi kan kräva att du när som helst slutar lägga upp länkar till vår webbplats.

4  WEBBINNEHÅLL

Vi har noggrant sammanställt denna webbplats för att vara så exakt som möjligt. Observera att detta inte betyder att vi kommer att vara ansvariga för eventuella skador, förluster eller kostnader som uppstår vid användning av webbplatsen. Naturligtvis strävar vi efter att tillhandahålla information som är korrekt och uppdaterad, men vi kan inte garantera att detta alltid kommer att vara fallet. Det är upp till dig att avgöra om ditt förtroende för denna webbplats tjänar dina syften. Vi vill också påpeka att informationen vi tillhandahåller inte är avsedd att ses som råd du bör lita på.

Vi kan ändra, ta bort eller på annat sätt anpassa innehållet på vår webbplats när som helst och utan föregående meddelande.

Vi kan använda länkar till andra webbplatser för att göra det lättare för dig. Observera dock att vi inte kan hållas ansvariga för innehållet eller tillgängligheten på dessa webbplatser eller din användning av dem.

Vi kan inte garantera att den här webbplatsen alltid kommer att vara tillgänglig, felfri eller virusfri.

Vi strävar efter att säkerställa att produktbilderna på vår webbplats är så exakta som möjligt, men det kan finnas vissa färgvariationer mellan produkterna och bilderna som visas online.

5  HUR DU MÅSTE ANVÄNDA DENNA WEBBPLATS

Det är förbjudet att kommentera, eller på något sätt bidra, på ett sätt som är stötande, aggressivt, grovt, oanständigt, olagligt, sexistiskt, rasistiskt eller stötande. Du får inte använda kränkande språk, vara aggressiv, svära, hota eller trakassera en annan person inklusive andra användare av denna webbplats.

Den information du ger oss måste vara korrekt, sanningsenlig och helst inte kopieras.

När du använder webbplatsen måste du göra det med din egen identitet. Se också till att informationen du ger oss är korrekt, uppdaterad och så sanningsenlig som möjligt.

Du får inte snedvrida webbplatsen, översvämma den med information eller använda funktioner som kan påverka webbplatsen, såsom maskar, virus eller andra skadliga element. Användning av skräppost är också förbjudet. Med det menar vi oönskade massutskick av e-post.

Om skadligt material infekterar din dator efter att du har använt vår webbplats, tar vi inte ansvar för förlust eller skada.

Om du har ett lösenord som en del av våra säkerhetsrutiner måste du behandla denna information konfidentiellt och får inte avslöja den för någon annan.

Om du inte uppfyller dessa villkor har vi rätt att neka dig tillgång till vår webbplats.

Sektion B: Köpvillkor

6  VÅRT AVTAL FÖR FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER OCH ORDERPROCESSEN

6.1 På webbplatsen säljer vi produkter och ger information om dem. Vi erbjuder dig att göra en beställning hos oss. Detta betyder dock inte att vi är skyldiga att acceptera alla beställningar du gör hos oss. Observera att avtalet mellan oss endast kommer att bildas när vi har accepterat din beställning. Godkännandet av beställningen sker när en elektronisk orderbekräftelse på dina varor har skickats. Ett elektroniskt beställningsformulär som du har slutfört alla steg i kassan betyder inte att vi har accepterat din beställning.

Varje beställning kan innehålla valfritt antal produkter. Observera dock att vissa begränsningar kan gälla om de anges i dessa villkor eller på webbplatsen. Varje beställning du gör är ett separat avtal mellan oss. Enligt lag måste vi leverera produkter som uppfyller vårt avtal. Vi strävar efter att bilderna på vår webbplats ska vara så exakta som möjligt, men vi ber dig notera att det kan finnas en liten färgskillnad på de visade produkterna. Vi har också rätt att vägra leverans av produkter till någon.

6.2 Det kan finnas ytterligare villkor när du beställer från oss, men vi ber dig notera att dessa inte påverkar dessa villkor. Villkoren du ställer in påverkar inte heller detta.

6.3 Vi har skrivit tillsammans en förklaring till hur processen för att göra en beställning hos oss fungerar. Du kan läsa den nedan. Det förklarar också hur avtalet om försäljning av produkter mellan oss bildas. Du kan också läsa viktig information om betalning och leverans på vårt hemsida.

Steg 1 – Välj dina produkter

Du väljer den produkt du vill köpa genom att klicka på den och sedan klicka på “Lägg i kundvagn”.

Steg 2 – Granska din kundvagn

Du kan granska och ändra de produkter du har lagt till i din kundvagn. Du ändrar innehållet genom att ändra mängden produkter du vill beställa. Observera att antalet produkter som kan köpas också beror på det maximala antalet tillgängliga produkter. Naturligtvis kan du också ta bort oönskade produkter genom att klicka på “Ta bort”. När du har gjort dina ändringar kan du se det totala värdet av kundvagnen. Om du har fått en kampanjkod kan du också ange den här. När du anger en giltig kampanjkod och klickar på “använd” uppdateras det totala värdet på din kundvagn automatiskt. Om du vill köpa fler produkter kan du fortsätta lägga till varor i din kundvagn.

Steg 3 – Gå till kassan

När du är klar med din shopping kommer du att bli ombedd att välja ditt leveransalternativ. När du har gjort detta väljer du “Gå till kassan”.

Steg 4 – Fyll i din fakturerings- och leveransadress

Om du redan är kund hos oss och har loggat in tidigare visas nu den faktureringsadress du angav. Om du inte är inloggad eller om detta är ditt första besök hos oss kommer du att bli ombedd att ange din faktureringsadress och sedan din leveransadress. Det är naturligtvis möjligt att välja samma adress för leverans och fakturering. Nu kan du också granska dina leveransalternativ.

Observera att det är viktigt att du ger oss korrekt adressinformation. Om din beställning är försenad eller om ett leveransfel inträffar på grund av att adressinformationen är felaktig, tar vi inte ansvar för detta. Och naturligtvis vill du ha dina varor så snabbt och smidigt som möjligt! Dubbelkontrollera därför en gång till och när du är säker på att du har angett din information korrekt kan du fortsätta genom att klicka på “Fortsätt”.

Steg 5 – Ange dina betalningsuppgifter

Nu är det dags att ange dina betalningsuppgifter. Det är också viktigt att du kontrollerar denna information mycket noggrant. Om du är inloggad som tidigare kund hos oss och har sparat dina betalningsuppgifter tidigare kommer de att visas nu. Om du vill dubbelkontrollera att du har allt du vill kan du granska dina beställningsuppgifter i högra hörnet. Det här är det sista steget i beställningsprocessen, så kontrollera gärna att allt är korrekt igen. Om du vill korrigera några misstag måste detta göras nu. Om du vill ändra något kan du göra det genom att återvända till hemsidan och slutföra ovanstående process igen.

Steg 6 – Lägg din beställning

Genom att klicka på “Fortsätt” bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa villkor. Vid denna tidpunkt kommer din information att överlämnas till oss.

Steg 7 – Beställningsbekräftelse

När vi har fått en bekräftelse på att din betalning har godkänts visas en skärm som tackar dig för din beställning. Du kommer då att få ett beställningsnummer och ett e-postmeddelande skickas till dig för att bekräfta din beställning. Orderbekräftelsen bekräftar produkter, priser och fraktavgifter. Vi rekommenderar att du sparar en kopia av orderbekräftelsen för eget bruk.

Vi vill åter uppmärksamma dig på att godkännandet av din beställning endast sker när en elektronisk orderbekräftelse på dina varor har skickats.

6.4 Om vi ​​beslutar att det är rimligt kan vi neka eller avbryta din beställning. Om detta händer kan det bero på följande:

6.4.1 Vi kan inte få en auktoriserad betalning eller betalningsprocessen är ofullständig.

6.4.2 Vi identifierar ett produkt- eller prisfel på webbplatsen.

6.4.3 Du uppfyller inte alla behörighetskriterier som vi kan införa då och då.

6.4.4 Vi misstänker att din beställning är relaterad till bedrägeri.

6.4.5 Du misslyckas med att förse oss med nödvändig och relevant information för att vi ska kunna fullfölja beställningen.

6.4.6 Produkterna är slutsålda eller inte tillgängliga.

6.5 Vi kan kontakta dig för att verifiera dina uppgifter innan vi behandlar och skickar din beställning. Vi kan också kontakta dig om det inte går att acceptera beställningen. Till exempel kan vi göra detta om din beställning är av särskilt högt värde. Om vi ​​kontaktar dig kommer vi att göra det via e-post eller telefon.

6.6 Observera att du inte får sälja de produkter du köper från oss som privat kund eller ge bort dem som ett kommersiellt företag, eftersom de produkter vi säljer till dig som privat kund är avsedda för privat bruk av konsumenten.

Men naturligtvis kan du sälja vidare de produkter du köper från oss, om du är en företagskund hos oss och har undertecknat ett skriftligt avtal om köp och försäljning med oss.

Observera att vi har rätt att begränsa det totala värdet av en beställning. Om det totala värdet av produkterna i kundvagnen överstiger den gräns vi har valt kan vi kontakta dig.

6.7 Du har rätt att säga upp avtalet, med vissa undantag som anges nedan. Du behöver inte ange några skäl för detta om du säger det inom 14 dagar, från och med dagen efter att du fått dina produkter. Det här är ångerfristen.

Du kan säga upp avtalet genom att skicka ett avbeställningsformulär eller genom att kontakta oss per post eller via e-post på [email protected] Spara gärna bevis på att du har kontaktat oss.

Du måste returnera produkterna till oss inom 7 dagar efter att du har meddelat oss att du vill säga upp avtalet. Detta görs i enlighet med returinstruktionerna som medföljer din beställning. På grund av den nuvarande COVID-19-pandemin måste produkterna returneras packade och oanvända i originalförpackningen. Observera att avkastningen sker på egen risk och bekostnad.

Om du inte kan returnera produkterna per post, ansvarar du för kostnaden för att leverera produkterna till oss. Om du kontaktar kundtjänst kan vi försöka ge dig en uppskattning av leveranskostnaden.

Vi återbetalar normalt endast produktpriset (leveransavgifter återbetalas inte, eftersom de inte återbetalas) inom 14 dagar efter mottagandet av de returnerade produkterna och ett bevis på porto. Observera att du måste returnera produkterna i samma skick som du fick dem. Om du packar upp eller använder eller skadar produkterna accepteras inte återbetalning.

Du har ingen laglig rätt att avbryta följande även om de inte är förseglade av företaget: (i) färska produkter som mat eller blommor; (ii) Ljud- / videoinspelningar, DVD-skivor eller datorprogram; (iii) Produkter gjorda enligt din egen specifikation; (iv) tidningar eller tidningar; (v) Alla typer av ansiktsmasker, munskydd, skyddsmasker;

Och de produkter och produktkategorier som kan förseglas av företaget och därmed undantas från ångerrätten om förseglingen är trasig: (vi) badkläder; (vii) Peruker och hårförlängningar; (viii) Alla typer av underplagg; (ix) Smycken och örhängen; (x) Kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer); (xi) Självhäftande produkter som används direkt på huden. (xii) Alla typer av hörlurar; (xiii) Produkter liknande eller jämförbara ovan.

7  PRIS OCH BETALNING

7.1 Du kan se priser och fraktkostnader på webbplatsen. Priserna inkluderar moms och är i svenska kronor. Fraktkostnader visas separat på webbplatsen och du hittar dem när du gör din beställning. Du kan se din fraktavgift för beställningen när du går till kundvagnen där den är listad under dina valda produkter. Det betyder att du kan beställa flera produkter i en beställning.

7.2 Observera att vi kan ändra priser när som helst. Skulle det finnas en prisskillnad mellan tiderna, beställningen gjordes och när vi skickar den, kommer du inte att ansvara för återbetalningen i händelse av någon prisskillnad eller därmed inte heller kan annullera din beställning, när en elektronisk orderbekräftelse på varor har skickats.

7.3 Erbjudanden och kampanjer på webbplatsen är beroende av tillgänglighet. Detta innebär att vi kan ändra eller dra tillbaka dem när som helst och detta kan också göras utan föregående meddelande. Ingenting tvingar oss att hålla erbjudanden eller kampanjer under en viss period. Observera också att ytterligare villkor kan gälla för erbjudanden och kampanjer. Om så är fallet kommer detaljer om detta att visas.

7.4 Vi skickar endast produkterna efter att vi har fått hela betalningen. Detta är med undantag för företagskonsumenten Faktura.

7.5 Vi accepterar betalning via Paypal, Klarna-kassan och de flesta större kredit- och betalkort, inklusive Visa, Mastercard, Maestro. Du får bara använda ett kort om du är namnet kortinnehavare. Du bekräftar att du är auktoriserad kortinnehavare genom att göra en beställning. Observera att om du har ett kredit- eller bankkort kan vi utfärda validering och säkerhetskontroller. Inköpen kan också behöva godkännas av kortutgivaren och det kan finnas ytterligare villkor från emittenten. Om detta inte tillåter betalning accepteras inte din beställning. Vi tar inte heller ansvar för förseningar eller bristande leverans.

7.6 Kontrollera kortutgivarens villkor noga innan du skickar in dina betalningsuppgifter till oss. Din kortutgivare kan debitera dig för att använda ditt kort på vår webbplats.

7.7 Om vi ​​inte har tillräckligt med produkter i lager för att slutföra din beställning kommer vi att meddela dig via e-post eller telefon. Om detta händer kommer vi naturligtvis att återbetala eller avbryta din transaktion. Vi kommer att göra detta så snart som möjligt, men senast 30 dagar efter att du gjort din beställning. Vi kommer dock inte erbjuda någon kompensation om produkter du beställer inte är tillgängliga.

7.8 Vi kommer att jämföra informationen du ger oss med tillgängliga register. Detta inkluderar omröstningsdata och kreditrapporteringstjänster. Vi kan också kontakta en tredje part för att validera din information, till exempel ett registrerat kreditupplysningsföretag. Om du gör en beställning hos oss betyder det att du godkänner dessa kontroller. Under vår sekretesspolicy kan du se att dessa åtgärder vidtas för att skydda dig och för att säkerställa att din upplevelse med oss ​​är så säker som möjligt.

7.9 Om du har valt att betala med Klarna måste betalningen betalas inom den angivna tidsgränsen som nämns vid betalningskassan. Om du glömmer att betala tillkommer en påminnelse. Det här är 40 kr om du har handlat för 60 kr eller mindre. Om du har handlat för mer än detta läggs 80 kr till påminnelsen. Utöver detta finns också en standardränta på 24% plus tillämplig referensränta. Observera att ärendet kommer att överlämnas till inkassoförvaltningen om ingen betalning har gjorts efter att påminnelserna har skickats ut. Om detta händer kan ytterligare insamlingskostnader läggas till.

När du handlar hos oss på Faktura tas en kreditrapport och du får då en kopia av detta per post.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifiering, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Det kan också hända att överföring också sker till särskilt utvalda partner eller till stater utanför EU / EES-området. Detta kan till exempel inkludera de system vi använder för våra nyhetsbrev och de betaltjänster vi erbjuder. Socialnummer används som kundnummer för kundhantering.

För mer information om Klarna villkor, besök Klarna här

8  RETURER

Om du ångrar

8.1 Du har rätt att säga upp avtalet av någon anledning inom 14 dagar från den dag du fick din beställning. I så fall måste hela beställningen skickas tillbaka till oss inom 7 dagar i samma originalförpackning (utan uppackning rivs inte förpackningen) som de var när du fick beställningen. Observera att returer sker på egen risk och kostnad och fraktkostnader återbetalas inte eftersom de inte återbetalas.

På grund av den nuvarande COVID-19-pandemin accepterar vi inte förfrågningar som: att ändra produkterna, till exempel till en annan storlek eller någon annan etc …

8.2 För att avbryta en beställning kan du meddela oss via e-post. Produkterna måste returneras till oss inom 7 dagar i samma originalförpackning (utan uppackning rivs inte förpackningen) som de var när du fick beställningen. Detta måste göras inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Du kan kontakta oss på e-postadressen [email protected]

8.3 Om du vill returnera din beställning (produkter måste skickas tillbaka till oss i samma originalförpackning; utan uppackning rivs inte förpackningstätningen, som de var när du mottog beställningen. Du kan göra det via vår online-retur Inköp med Klarna ska skickas tillbaka till oss via samma medium och måste skickas tillbaka till oss på följande adress:

Siazco Enterprises
Oxelgården 40 LGH 1202
424 39, Angered
Sverige
Cell: +46 763 19 8761
Email: [email protected]       [email protected]

8.4 Vid retur kommer vi att återbetala dig så snart som möjligt, men senast 30 dagar från dagen kommer vi att få tillbaka produkten i samma originalförpackning (utan uppackning rivs inte förpackningen) som de var när du fick ordern. Vi återbetalar endast beloppet för de returnerade produkterna, fraktkostnaden återbetalas inte eftersom den alltid återbetalas. Observera också att du är ansvarig för returkostnaderna om du vill avbryta en beställning.

Om något går fel:

8.5 Vi garanterar att de produkter vi levererar är av tillfredsställande kvalitet och är lämpliga för det ändamål för vilket produkter av detta slag vanligtvis används.

8.6 Om du returnerar en produkt kommer vi att inspektera produkterna. Om vi ​​är överens om att det finns en defekt i produkten kommer vi bara att återbetala inköpspriset, fraktkostnaden kommer inte att återbetalas eftersom den alltid inte återbetalas. Detta förutsatt att du har returnerat produkten till oss inom rimlig tid efter att du har mottagit din beställning.

8.7 Om du returnerar en produkt och produktförpackningen slits sönder eller inte liknar originalförpackningen (utan uppackning rivs inte förpackningstätningen) som när du fick beställningen, kommer dina annullerings- och återbetalningsrättigheter att annulleras och vi kommer inte att kunna återbetala dig, enligt vad som anges i punkterna 8.1 till 8.4

8.8 Packa inte upp förpackningen eller använd produkterna längre innan du returnerar dem till oss om du tror att det är något fel med dem.

8.9 Vi strävar efter att återbetala dig, men senast inom 30 dagar efter att vi kommer att få tillbaka produkten i samma originalförpackning (utan uppackning rivs inte förpackningstätningen) som de var när du fick beställningen. Kontakta oss på [email protected] för återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att annullera eller avvisa ditt återbetalningskrav mot retur av produkten, enligt vad som anges i punkterna 8.7

8.10 Slutligen, när du returnerar produkter till oss, ber vi att du gör detta via postkontoret så att du kan få ett fraktcertifikat. Vi ansvarar inte för produkter som har försvunnit eller skadats under postgången.

9  VÅRT ANSVAR

9.1 När du handlar hos oss gäller konsumenternas dataskyddsrättigheter och svenska lagar. Vi har inget ansvar för bedrägligt beteende, bedrägeri eller skuld inom företaget.

9.2 När det gäller vårt ansvar gentemot dig avseende avtalsbrott, produkter, detta avtal eller annat, är vårt totala ansvar endast begränsat till det faktiska priset på de produkter som fallet gäller.

9.3 Vi är inte ansvariga för indirekta eller speciella förluster som uppstår till följd av en annan förlust, såvida vi inte uttryckligen har angett det någonstans. Detta inkluderar skador på något som vi eller du inte med rimlighet kunde förutse. Detta inkluderar följande:

9.3.1 Förlust av vinst

9.3.2 Förlust av intäkter och inkomster

9.3.3 Förlust av sparande

9.3.4 Förlust av data

9.3.5 Förlust av användning av pengar

9.4 Några av de produkter vi erbjuder till salu är modekläder och kanske inte lämpar sig för sport eller andra aktiviteter. Du bör därför se till att produkterna är lämpliga för den typ av sport du vill använda dem för.

10  LEVERANS

10.1 Vi strävar efter att leverera produkter inom de tidsramar som anges på vår webbplats. Hänvisningar till “arbetsdagar” avser alla veckodagar utom lördagar, söndagar och helgdagar. Ibland kan det hända att vi inte kan påverka tiden för leverans eller utförande. Detta innebär att vi inte ansvarar för om produkterna levereras utanför dessa tider. Vi är inte heller ansvariga för konsekvenserna av förseningar. Om en fördröjning inträffar kommer vi att göra rimliga ansträngningar för att kontakta dig via e-post och tillhandahålla en ny leveranstid. Vårt ansvar gentemot dig är maximerat till de gränser som anges i avsnitt 9.2 ovan.

10.2 Om produkterna är slutsålda meddelar vi dig detta via e-post. Om du beställer mer än en produkt kan vi inte garantera att alla produkter levereras till dig i en leverans och vi förbehåller oss rätten att skicka din beställning i flera leveranser.

10.3 Äganderätten till produkterna kommer endast att ges till dig efter att de har skickats från oss. Produkterna är dina från leveranstidpunkten och du bör därför vidta rimliga åtgärder för att ta hand om dem.

10.4 Om produkter eller kvantiteter inte matchar det du beställde på grund av ett fel från vår sida, bör du informera oss om detta via e-post så snart som möjligt, och vi kommer då att rätta till det. Vi ber dig att kontakta oss i förväg så att vi kan ordna din retur. Alla produkter som du får av misstag och tänker returnera ska inte öppnas eller användas.

10.5 Produkterna levereras till den adress du anger i beställningsprocessen. Leveransmetoderna kan dock variera beroende på vilket kurirföretag som levererar produkterna. Du måste ange en giltig adress för din leverans. Leveransalternativet vi använder kan variera beroende på typ av produkt och kvantitet du har beställt. Vi väljer det som vi anser vara det mest lämpliga leveransalternativet. För mer information om leveranser, se Leveransinformation.

10.6 Vi förbehåller oss rätten att göra alternativa leveransarrangemang. Detta beror på kurirföretaget som vi använder för att leverera varor. Detta kan innefatta att lämna produkterna vid en servicepunkt och hämtas själv.

Leveransrestriktioner 10.7 Som ett resultat av begränsningarna från olika internationella kurirföretag finns det vissa produkter som inte är berättigade till internationell leverans. Detta kommer antingen att anges i produktbeskrivningen eller i kassan. I begränsad utsträckning kan vi behöva avbryta din beställning och fixa dig med full återbetalning.

11  VÅRA RÄTTIGHETER AV PRODUKTERNA

Alla immateriella äganderättigheter av produkterna, inklusive alla mönster, varumärken, märkesnamn, bilder och logotyper är och ska förbli vår eller våra licensgivares egendom. Rättigheter, titlar eller intressen för immateriella rättigheter kommer aldrig att passera till dig.

12  GENERELLT

12.1 Vi är inte ansvariga för om en produkt som du vill köpa är slutsåld eller om vi inte kan erbjuda dig produkten. Vi är inte heller ansvariga för om vi inte kan uppfylla våra skyldigheter enligt avtalet, eller för eventuella kostnader eller skulder som kan uppstå som en följd av omständigheter bortom vår kontroll. Detta inkluderar, men är inte begränsat till någon form av naturkatastrofer, översvämningar, bränder, handelstvister, brist på material eller tjänstefel från en tredje part eller terroristhandlingar.

12.2 Avtalet mellan dig och oss är bindande. Du får inte överföra eller överlåta dina rättigheter eller skyldigheter till en annan person utan vårt uttryckliga medgivande. Vi kan överföra eller överlåta våra rättigheter och skyldigheter enligt kontraktet eller utse en tredje part för att hjälpa oss att utföra våra förpliktelser när som helst. Detta är förutsatt att det inte kommer att minska våra skyldigheter gentemot dig.

12.3 Om någon paragraf i detta avtal på något sätt ses som ogiltig av en domstol eller annan behörig myndighet, kommer alla andra paragrafer i kontraktet fortfarande att gälla.

12.4 Om varken vi eller du inte agerar på rättigheterna som satts upp enligt detta avtal kommer dessa inte att påverkas om rättigheterna drivs i ett senare skede. Om en part väljer att inte förlita sig på en rättighet, kommer detta inte att påverka någon av parternas andra rättigheter.

12.5 Detta kontrakt är föremål för svenska lag och båda parter samtycker till att eventuella tvister som uppstår kommer att beslutas av svenska domstolar.

12.6 Vi kan ändra dessa villkor när som helst och utan förvarning. Varje förändring kommer att träda i kraft omedelbart efter att det publiceras. Om du redan har lagt en beställning som vi har accepterat, kommer avtalet att fortsätta omfatta de villkor som var på plats vid den tidpunkt då du gjorde din beställning.

12.7 Inget i dessa villkor syftar till att utesluta eller begränsa rättigheter som enligt gällande lag inte kan uteslutas eller begränsas. Detta innebär att dessa villkor inte kommer att ändra några rättigheter som lagen beviljar dig och som vi inte är tillåtna att ändra eller begränsa.

12.8 Varje meddelande som du skickar till oss kommer att anses levererad på följande sätt, beroende på hur du skickade det:
12.8.1 Om du ger ditt meddelande i person anses det vara levererat samma dag.
12.8.2 Om du postar ditt meddelande anses det datum som anges på beviset för portot vara leveransdagen.
12.8.3 Om meddelandet har skickats eller e-mail anses det vara levererat samma dag som du skickade det till oss.

Meddelandet måste skickas till adressen som är angiven vid Paragraf 8.3.

12.9 Endast vi och du har rättigheter enligt detta kontrakt. Det innebär att ingen annan person får tillämpa villkoren i detta kontrakt eller åberopa rättigheterna enligt den.

12.10 Detta avtal utgör förståelsen mellan oss och alla tidigare avtal och överenskommelser, oavsett om de är skriftliga eller muntliga, är inte giltiga. Båda erkänner genom att ingå i kontraktet, att ingen av oss har förlitat sig på något annat löfte. Om du är osäker på dina rättigheter enligt avtalet eller om du vill få en upplysning om dem skriv till vår kundservice, på den adress som anges ovan.

12.11 Vi har en procedur för att undersöka klagomål och för att hantera frågor om vår hemsida.

13  E-PRESENTKORT

Köpa ett e-presentkort

Du kan köpa e-presentkort online på vår hemsida KLICKA HÄR

Minimumsumman för ett e-presentkort är 50 kronor och maxsumman 3000 kr.

Du kan använda ditt e-presentkort själv eller ge bort det som en present.

Hur använder jag mitt e-presentkort?

Du kan kontrollera ditt kvarvarande saldo på vår hemsida.

E-presentkort är giltiga i 6 månader från och med köpdatumet och oanvänt saldo återbetalas inte. Giltighetsperioden kommer att förnyas ytterligare 6 månader efter varje köp med e-presentkortet.

Vi är inte ansvariga ifall en felaktig e-mailadress fylls i vid köp av e-presentkort. Om det e-presentkortet som du har köpt skickas till någon annan, kommer det inte att ersättas eller återbetalas. Vi är inte ansvariga ifall ditt e-presentkort försvinner eller blir stulet.

E-presentkort är inte giltiga i fysiska butiker. E-presentkort är endast giltiga för användning online på www.siazco.se

Beloppet av ditt köp dras av från saldot på ditt e-presentkort; det resterande beloppet kan användas vid framtida köp.

Retur av en produkt som är köpt med ett e-presentkort

Om du returnerar produkter som du har betalat för med ett e-presentkort (endast produktens totala belopp) kommer vi att göra en återbetalning till dig i form av ett nytt e-presentkort och fraktkostnaden återbetalas inte eftersom det alltid kan återbetalas. Återbetalningen görs inte kontant eller till ditt bankkonto. Se vår returpolicy för mer information om LEVERANS & RETUR

Om du returnerar varor som du delvis har betalat med ett e-presentkort, gör vi en återbetalning till dig i form av ett nytt e-presentkort. Återbetalningen kommer inte att ske i form av kontanter eller banktransaktioner. Du kan handla produkter till ett värde som överskrider e-presentkortets saldo och delvis betala med ditt e-presentkort/delvis med en annan betalningsmetod. Om du lämnar tillbaka en produkt som har betalats på detta sätt, kommer den summa som du har du betalat med en alternativ betalningsmetod att återbetalas med samma metod.

Undantag för e-presentkort

E-presentkort är inte en checkgaranti eller ett kreditkort. E-presentkort kan inte återbetalas eller bytas mot kontanter. E-presentkort kan inte säljas på nytt. Siazco Enterprises kan inte hållas ansvariga för förlorade eller stulna e-presentkort och e-presentkort kan inte användas utan tillstånd från ägaren

E-presentkort är inte för återförsäljning och kan inte bytas mot kontanter. Du kan inte använda Klarna eller Paypal Credit för att köpa ett e-presentkort.

E-presentkort kan inte användas i samband med någon annan rabatt eller marknadsföring på nätet vid inköpstillfället.

Du kan använda ett e-presentkort på vår webbplats www.siazco.se

Siazco Enterprises förbehåller sig rätten att ändra, avstå från eller lägga till ytterligare villkor som är nödvändiga av juridiska, säkerhets- eller regleringsskäl. Meddelanden om ändringar av dessa villkor kommer att visas på vår webbplats www.siazco.se

Siazco Enterprises förbehåller sig rätten att vägra betalning med ett e-presentkort om vi rimligen tror att e-presentkortet har ändrats, kopierats, skadats eller på annat sätt använts på ett bedrägligt sätt.

När ett e-presentkort har köpts skickas en orderbekräftelse via e-post och sms till kunden.

Kontrollera ditt serienummer och säkerhetskod om ditt e-presentkort inte fungerar i kassan. Om detta inte hjälper kan du kontakta kundtjänst via e-post på [email protected] eller KLICKA HÄR

När du gör en beställning hos Siazco Enterprises tillåter du oss att skicka e-postmeddelanden till dig. Läs mer om vår integritetspolicy här

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping